Live

ZU IS YOU

#OFB2022: Uniți pentru Sabrina, fata căreia epilepsia i-a furat copilăria

#OFB2022: Uniți pentru Sabrina, fata căreia epilepsia i-a furat copilăria

În a cincea zi din Orașul Faptelor Bune, ajunge la noi povestea Sabrinei, fata căreia epilepsia i-a furat zâmbetul și copilăria.


La doar 5 ani, Sabrina suferă de epilepsie. Zilnic, are peste 100 de crize de epilepsie. Îmreună putem să o ajutăm pe Sabrina să nu mai trăiască acest coșmar și să se bucure de primii ani de viață, ca un copil normal, să se bucure de plimbări în parc, nu prin spitale.

Sabrina are nevoie de 39.000 de euro pentru tratament. Împreună, mână de la mână, o facem pe Sabrina bine! Transformăm cele 100 de crize zilnice într-o minune în Orașul Faptelor Bune.

Împreună o facem bine pe Sabrina! Poți să-i aduci speranță copilului care merită o copilărie normală, printr-o DONAȚIE în acest cont:

NUME TITULAR: Ciur Mihaela
IBAN: RO20 BRDE 280S V610 1960 2800
Moneda: RON


Poți face o DONAȚIE și pe pagina de FACEBOOK Salvați-o pe Sabrina: facebook.com/donate/394869936186266/ 




Continuăm să donăm pentru Sabrina și să luptăm cu monștrii care îi răpesc copilăria. 




Bravo, echipă! În puțin timp am făcut mult bine pentru Sabrina. Am strâns 40.000 de euro pentru ca acest copil să se poată vindeca, să trăiască fără griji, fără gândul că urmează o altă criză de epilepsie. Să trăiască doar cu bucurie. Bucuria de a fi. Bucuria de a se
juca. Asta ne dorim pentru micuța noastră din Orașul Faptelor Bune.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate