Live

ZU IS YOU

#OFB2022: DJ-ii s-au mutat în Casa Radio ZU din Oradea. Începe maratonul de fapte bune

#OFB2022: DJ-ii s-au mutat în Casa Radio ZU din Oradea. Începe maratonul de fapte bune

Cu bagajele în mâini, DJ-ii Radio ZU sunt gata să unească oamenii care pot da o mână de ajutor în Orașul Faptelor Bune 2022 



7 zile din 7, 24 de ore din 24 de ore, DJ-ii sunt LIVE în maratonul faptelor bune, din casa de sticlă care este montată în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun.

Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” sunt pregătiți să aducă alături oamenii care au nevoie cu oamenii care au de unde.

„Hai să depășim performanța de anul trecut. Hai ca Oradea de anul acesta să bată Oradea de anul trecut.”, acesta e mesajul lui Daniel Buzdugan pentru toată România.

Fii și tu cetățean al celui mai frumos „oraș” de pe Pământ: radiozu.ro/orasulfaptelorbune

Oficial, DJ-ii intră în Casa Radio ZU. Facem turul casei, iar apoi facem turul faptelor bune de dimineață până seara, în toată țara. Urmărește momentul aici!

Bine ai venit în Orașul Faptelor Bune 2022!



Nu uita că în fiecare seară avem concerte cu artiștii tăi preferați. Ai aici PROGRAMUL CONCERTELOR

Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune e organizat de Radio ZU si Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate