Live

ZU IS YOU

VIDEO | DJ-ii Radio ZU au început călătoria către Orașul Faptelor Bune 2022. Cum arată plecarea către Oradea

VIDEO | DJ-ii Radio ZU au început călătoria către Orașul Faptelor Bune 2022. Cum arată plecarea către Oradea

România, simți și tu? A mai rămas o singură oră până când vom fi în locul în care nimeni nu e singur: Casa Radio ZU din Oradea. Până la intrarea DJ-ilor în casă, hai să vedeți cum a fost drumul până la Orașul Faptelor Bune.


Oradea nu e doar un oraș, e un sentiment de bine, de fapte bune. Așa că DJ-ii Radio ZU și-au pregătit bagajale nu pentru plecarea într-un oraș, ci pentru plecare către sentimentul de fapte bune, pe care vrem să-l ducem cât mai departe și anul acesta.

Cu toată gașca de la ZU, am pornit spre cea mai frumoasă săptămână de radio! 7 zile, 9 DJ-i și mii de fapte bune.

Urmărește clipul până la final! Am avut cel mai tare ghid din Oradea. Sigur îl cunoști și tu!



Întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook, YouTube, Instagram și TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune e organizat de Radio ZU si Visit Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate