Live

ZU IS YOU

LIVE #OFB2022: Ne unim sufletele pentru Maya, copilul care a primit un diagnostic crunt: tumoră pe creier

LIVE #OFB2022: Ne unim sufletele pentru Maya, copilul care a primit un diagnostic crunt: tumoră pe creier
Cancerul e nemilos. Cancerul nu așteaptă. Maya, fetița de 7 ani din Orașul Faptelor Bune, are nevoie de noi acum.

Viața Mayei decurgea normal, până când, în urma unor investigații, a primit vestea cruntă că are o tumoră craniană de gradul 4. Procedurile și tratamentele de care are nevoie sunt numeroase, iar costurile sunt mari. Lunar, părinții plătesc peste 4000 de euro pentru a cumpăra timp pentru micuța Maya.

Împreună luptăm cu sufletul să învingem cea mai cruntă boală a creierului! 

Împreună o salvăm pe Maya! Poți face o DONAȚIE aici, pe pagina de FACEBOOK „O vrem pe Maya înapoi! Maya are nevoie de 59.000 euro pentru a învinge cancerul”: https://bit.ly/3FZjZtN 

Sau poți face o DONAȚIE în acest CONT:

NUME: Diana Nicoleta Popescu
IBAN:RO04INGB0000999905296748


„Îngerii” Orașului Faptelor Bune au strâns peste 35.000 de euro pentru Maya! Mulțumim tuturor celor care au donat! Mulțumim copiilor care au dat din pușculița sau bursa lor! Mulțumim celor care au simțit că Maya este copilul de care trebuie să avem grijă cu toții. Mulțumim!




Continuăm lupta alături de Maya și strângem cei 59.000 de euro! Echipa de fapte bune îi promite Mayei că îi va aduce copilăria înapoi. 

Ești pregătit? Azi am strâns 44.400 de euro pentru Maya! Mulțumim, echipă! Mâine continuăm lanțul de fapte bune și promitem să-i aducem Mayei copilăria înapoi.  



Suntem în a treia zi de Orașul Faptelor Bune. E ziua în care Maya primește speranță și timp pentru o nouă viață. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate