Live

ZU IS YOU

A început Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște 2021

A început Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște 2021
Am dat startul celei mai frumoase săptămâni de radio din primăvara anului 2021. De Paște, Radio ZU duce mai departe misiunea Orașului Faptelor Bune.
 
„Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!” 

Păstrând acest deziderat, cei 7 DJ Radio ZU au ales și anul acesta să se închidă în Orașul Faptelor Bune și să aducă aproape oamenii care au de unde de oamenii care au nevoie. 

Pentru prima dată în istorie, „Orașul Faptelor Bune” își deschide porțile într-o ediție specială organizată în săptămâna de dinaintea Paștelui. Așadar, de sâmbătă, 24 aprilie, până în Vinerea Mare, pe 30 aprilie, Radio ZU se mută în „orașul de deasupra orașului" pentru că „faptele bune sunt drumul către Înviere!”.

„În Săptămâna Mare, ne schimbăm în pijamale, ca să schimbăm faptele bune în fapte normale. Înainte de Paște, 7 DJ-i de la ZU se închid iar în “ORAȘUL FAPTELOR BUNE” ca să deschidă inimi. Nu 7 zile, nu o săptămână. Ci toată Săptămâna Mare. Vom fi acolo din nou, în orașul de deasupra orașului, la etajul 18 de la InterContinental București. Voi, Forza ZU, ne-ati arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteți motivul pentru care, de Paște, Iepurașul reînvie Orașul. De sâmbătă, 24 Aprilie, ne mutăm în Casa Radio ZU. Faptele bune sunt drumul către Înviere!”, declară Mihai Morar.

România, de bine e nevoie mereu!

Ascultă Radio ZU! Urmărește 7 zile din 7 Orașul Faptelor Bune!
Ca în fiecare an, întreaga campanie va putea fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live și pe pagina de facebook a Radio ZU, dar și pe ZU TV. 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate