Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Am setat cronometrul pentru Achim

#OFB2021: Am setat cronometrul pentru Achim
„Sunt mama unui băiețel tare simpatic de 1 an și 3 luni, dar care încă de la naștere se luptă să își depășească condiția. Achim este diagnosticat cu hidrocefalie, leucomalacie multichistică, epilepsie, cecitate bilaterală. Toate aceste diagnostice dau retard psihomotor sever. La vârsta pe care o are, Achim nu reușește nici să își susțină capul, dar cu ajutorul terapiilor are șanse să se recupereze. El este dependent de aceste terapii pe care le face zilnic. Ele trebuie făcute pe termen lung, chiar ani. Pentru a-și continua terapiile, avem nevoie de 99.200 lei anual. Lunar, Achim are nevoie de terapii, controale, investigații, medicamente ebtiepileptice, vitamine pe lângă lapte și scutece. Toate acestea depășesc cu mult bugetul familiei noastre”, așa își începe Luiza mesajul pe platforma Orașul Faptelor Bune
 
În Orașul Faptelor Bune ajunge povestea Luizei și a lui Achim. Băiețelul cu chip luminos și păr blond duce o adevărată luptă cu viața. Încă din primele zile de viață, Achim se află în ring cu un șir de diagnostice care îi umbresc copilăria.

Micuțul are nevoie de noi! Are nevoie de voi, oameni din Omenia! Haideți să „setăm ceasul” pentru Achim! Dăm start donațiilor! 
 
În doar câteva ore de la intrarea oficială în Orașul Faptelor Bune, ziua de astăzi se dovedește a fi un adevărat maraton de împlinit visuri.

Luiza, dacă nu știai, afli acum! Asta e România normală! 

Donații pentru Achim puteți face în contul de mai jos.

Titular: ADRIAN CIODAR
IBAN: RO82 RZBR 0000 0600 2186 7373
Valuta: Lei
Nume banca: Raiffeisen Bank
Cod swift: RZBRROBU
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate