Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Cei 9 DJ-i au intrat în Casa Radio ZU. Începem maratonul de fapte bune!

 #OFB2021: Cei 9 DJ-i au intrat în Casa Radio ZU. Începem maratonul de fapte bune!
Momentul mult așteptat e aici! Oficial, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Tea Teodorescu, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, și Adi Mihăilă „The Hitman” s-au mutat pentru o săptămână în #OrasulFaptelorBune. Aceasta e noua adresă a celor 9 DJ-i nebuni și pregătiți pentru maratonul de fapte bune: Târgul de Crăciun Oradea, din Piața Unirii.
 
Înainte de intrarea în casa de sticlă din cadrul Târgului de Crăciun Oradea, DJ-ii au fost întâmpinați de căldura orădenilor. Zeci de zâmbete s-au adunat în jurul celor 9 nebuni care vor să îi facă pe oameni mai buni. Mai mult de atât, Sofia, un ZUper copil, ne-a adus și ciocolată pentru a îndulci momentul în care ne-a revăzut. Ne-am topit! 
 
„Bună ziua, România! Bună ziua, Oradea! Începe oficial Orașul Faptelor Bune 2021, ediția decembrie. Hai să intrăm în casă și să vă prezentăm cea mai tare echipă de oameni, o echipă națională de fapte bune.”, acesta e mesajul transmis de Mihai Morar 

Dă play să vezi ZUper momentul în care DJ-ii Radio ZU pășesc în locul care le va fi casă timp de o săptămână!
 

Ca în fiecare an, întreaga campanie poate fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate