Live

ZU IS YOU

Jurnal de Fapte Bune | Ziua 1 #OFB2021, ediția de iarnă

Jurnal de Fapte Bune | Ziua 1 #OFB2021, ediția de iarnă
Am făcut prima poză în fața Casei Radio ZU, ne-am băut cafeaua și așa ne-am făcut încălzirea pentru prima poveste din Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de iarnă. Noua adresă a celor 9 DJ-i ZU, pentru o săptămână, zi și noapte, este: Târgul de Crăciun Oradea, Piața Unirii. 
 
Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma și-au deschis microfoanele și sufletele și au ascultat povestea Corinei. În urmă cu 3 luni, Corina și-a pierdut soțul în urma unui înec, chiar în concediul lor la mare. Acum, Corina are nevoie de inimile noastre unite, pentru a putea duce un trai decent, alături de cei 3 copii ai ei. Avem și primul clopoțel pentru Corina și urmează să aducem alături cât mai mulți oameni care au de unde, pentru oamenii care au nevoie.

Mulțumim că o ajuți pe Corina, după ce și-a pierdut soțul pe plaja de la Corbu. Ai aici datele ei:
IBAN: RO83BRDE280SV39597832800, în  RON, B.R.D. - G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU

Nume titular: Andrieș Elena Corina  
IBAN: RO15BRDE280SV66637942800, in  EUR, B.R.D. - G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU
Telefon: 0749464080
 
Fii parte din Orașul Faptelor Bune și hai să împlinim visuri, cu inimile noastre unite: radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Dă play poveștii, aici:



Tot în prima zi a Orașului Faptelor Bune am avut șansa să îi ascultăm povestea lui Costel (40 de ani, pompier militar). Anul acesta, în aprilie, Costel a primit un diagnostic de cancer și are nevoie de inimile noastre unite, pentru a se putea vindeca, în Italia. Mână de la mână, îl facem pe Costel bine! Soția lui a fost lângă el în tot acest timp, iar lacrimile ei au fost și ale noastre. Dă play poveștii, aici: 

Oamenii care au de unde îl pot susține pe Costel prin donații. Voi sunteți jumătatea noastră mai bună! Modalitățile de donație sunt următoarele :
 
IBAN: RO85INGB0000999912036014
Titular cont: Victorita Simona Plesnecuti
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
 
IBAN: RO19INGB0000999912036038
Titular cont: Victorita Simona Plesnecuti
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
 
Revolut : @simonal7g4

Adi Mihăilă, Raluca Benavides și Tea Teodorescu au continuat prima zi din Orașul Faptelor Bune cu vorbe bune, hituri nebune și fapte pe măsură.
 


Toate momentele din #Day1 și-au găsit locul aici:
 
Ca în fiecare an, întreaga campanie poate fi ascultată non-stop pe toate frecvențele Radio ZU și va putea fi urmărită video 24/24 pe site-ul www.radiozu.ro/live. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, dar și pe ZU TV. 

Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate