Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Ziua 6 – Mulțumim că rămâneți oameni!

#OFB2020: Ziua 6 – Mulțumim că rămâneți oameni!
Mâine, DJ-ii Radio ZU vor părăsi Orașul Faptelor Bune, însă până atunci, continuăm maratonul de visuri împlinite.

Dimineața celei de-a șasea zi din #OrasulFaptelorBune ne face cunostință cu bunicuța Radița.

Bunica Radița este un înger pentru nepotul, fiul și mama ei. Femeia își întreține singură familia. Damian, nepotul dânsei, s-a născut cu o malformație la inimă, iar acest lucru îl împiedică să se dezvolte normal. Are 14 ani, dar medicii îl evaluează ca pe un copil de 7 ani. Mama lui a plecat în Germania ca să le ofere un trai mai bun. Socoteală de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa că promisiunea acesteia față de Damian a fost uitată. Nu trimite niciun ban acasă și a cam uitat faptul că propriul ei copil are nevoie de ședințe de kinetoterapie, logopedie, etc. Tatăl băiatului are probleme de sănătate din cauza cărora nu poate să muncească, iar singurul venit al familei este cel al bunicii, 900 de lei pe lună.

Bunicuța Radița este un izvor de înțelepciune. Ascultă povestea ei! Te va unge pe suflet.

 
 
„Lumină pentru ochișorii lui Robert!”, asta se aude în casa Radio ZU, la etajul 19 al Intercontinental.
La 3 ani, Robert Mihai nu știe cum arată părinții lui, nu știe cum arată cerul. De când s-a născut, a văzut doar negru. Până la această vârstă, Robert a trecut deja prin 6 intervenții chirurgicale, urmate de diagnostice greșite și de păreri medicale eronate.
 
Ne unim pentru ochișorii lui Robert
 
 
În Orașul Faptelor Bune ajunge un agent de poliţie de la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu pentru a ne amenda, ci pentru a ne spune povestea lui. :)
În vârstă de 38 de ani, Costin se confruntă cu o mare problemă de sănătate. La sfârșitul lunii octombrie 2019, în urma unor dureri foarte puternice în abdomen, bărbatul a ajuns la spital. De atunci, totul a luat-o razna în viața lui Costin, tatăl unei fetițe de 3 ani. Tumoră neuroendocrină NET G2 pancreatică cu metastaze hepatice și pe suprarenală stânga, în stadiul IV, cu receptori de somatostatină, așa sună diagnosticul bărbatului.

Costin face chimioterapie cu citostatice, iar de aici, povestea lui are nevoie de un deznodământ fericit. 
 


„Haideți să-i dăruim viață Dianei!”, se strigă la kilometru 0 al Bucureștiului, în Orașul Faptelor Bune. Diana Munteanu, o adolescentă de 14 ani, are nevoie de noi!
 
Oamenii din Orașul Faptelor Bune sunt suficient de „nebuni” încât să reușească să strângă aproximativ 63.000 de euro pentru viața Dianei! Sus inimile! Haideți să-i cumpărăm viață Dianei!
 
Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Diana. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU DIANA”.

Conturile Fundației Sensiblu:

RO13 BACX 0000 0000 3080 0008 (lei)
RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 (euro)
Swift: BACXROBU
BIC: BACX
 
Mai mult, anul aceasta, în contul de euro al Fundației Sensiblu se pot face donații prin PayPal la adresa [email protected].

 


Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu și Raluca Benavides au revenit la butoane. Cei 3 te pun la curent cu tot ce s-a întâmplat astăzi în #OrasulFaptelorBune.
Vă multZUmim că rămâneți oameni printre oameni!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate