Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Lumină pentru ochișorii lui Robert!

#OFB2020: Lumină pentru ochișorii lui Robert!
Tu bucură-te că vezi răsăritul și nu mai complica tot ce e simplu! Semnat: Andreea, mama micuțului Robert.
 
La 3 ani, Robert Mihai nu știe cum arată părinții lui, nu știe cum arată cerul. De când s-a născut, a văzut doar negru. Până la această vârstă, Robert a trecut deja prin 6 intervenții chirurgicale, urmate de diagnostice greșite și de păreri medicale eronate.

Robert duce o luptă cu o boală grea și extrem de rară: Norrie Disease – NDP. Este al doilea caz din România, iar această afecțiune nu înseamnă doar pierderea vederii. Micuțul nu merge, nu vorbește și mănâncă greu mâncare solidă.

„Ni l-au pus în brațe și ne-au spus că nu o să vadă niciodată”
 
În iunie 2018, Robert si mama lui au plecat în Turcia pentru o nouă intervenție chirurgicală.

„Am plecat în Turcia la o clinică privată. Acolo l-au operat la ochiul stâng. Din cauza cristalinului pus la Bucureşti, făcuse fibroză şi mai era puțin să îi atace corneea. Medicii din Turcia i-au scos cristalinul, însă la jumătatea operației au făcut o greșeală. I-au secționat ceva în interiorul ochiului, s-a produs o hemoragie, a pierdut 5 ml de sânge din ochi. Aici, operația s-a oprit. Ni l-au pus în brațe și ne-au spus că nu o să vadă niciodată şi că îi depășește situația”, mărturisește Andreea, mama lui Robert.
 

Există șanse ca Robert să vadă lumina zilei. Are nevoie de intervenții și implanturi cu celule regenerative din 6 în 6 luni, în următorii 2-3 ani. Speranța vine de la o clinică din Rusia. După mai multe serii de implanturi cu celule regenerative în Rusia, băiatul reușește să vadă lumina zilei cu unul dintre ochișori.
 


Intervențiile chirurgicale sunt în jur de 40.000 euro pe an, iar terapiile ajung la 3000 de lei pe lună. 


Ne unim pentru ochișorii lui Robert! 

Titular: Boromiza Robert Mihai

RO91INGB0000999908195676 - LEI

Titular: Boromiza Andreea
RO96INGB0000999907938342 - EURO

Paypal: [email protected]

Revolut: 0770664755

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate