Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Să-l ajutăm pe Florin să fie din nou campion!

#OFB2020: Să-l ajutăm pe Florin să fie din nou campion!
„Chiar dacă o dizabilitate se poate dobândi, cu sângele de campion te naşti. Ajută-mă să fiu campion şi în această nouă etapă din viața mea!".

Acesta este unul dintre mesajele pe care l-am primit pe WhatsApp-ul ZU. Este un strigăt de ajutor al unui tânăr de 25 de ani. Pe 25 iunie 2019, Florin a ieșit la plimbare cu motocicleta. Dar o clipă de neatenție sau destinul l-au trântit la pământ într-o curbă. De atunci, Florin n-a mai simțit cum este să mergi pe propriile picioare. Este paralizat de la abdomen în jos.

Înainte de accident a reușit performanța de a fi campion la proba de 200 km de patine cu rotile. Acum, nu se dă învins și nu vrea să renunțe la visul de a face sport. Visează să concureze la competiții de alergare și ciclism din scaunul rulant. Pentru asta are nevoie de un echipament special adaptat, un handbike. Mai exact, Florin are nevoie de 12.000 de euro pentru a putea să-și cumpere bicicleta care să îl ajute să își ducă visul mai departe.

Fapte bune înainte de Crăciun. Mihai Morar și Connect-R donează pentru un motociclist ajuns în scaun cu rotile
 
Nu ai cum să rămâi impasibil în fața unei asemenea povești. „Florin, vreau să încep eu toată treaba. Cu 200 de euro. Înțeleg ce înseamnă pasiunea pentru ciclism, pentru mine tu ești motivație. Nu există scuză să nu faci sport. Dovada vie ești tu. O să iau contul de pe site și o să o rog pe soție să transfere acești bani!”, a declarat Mihai Morar, direct de la microfonul de locuitor al Orașului Faptelor Bune.
 
După startul dat de DJ-ul Radio ZU, o altă persoană publică din România a decis să pună umărul la îndeplinirea visului lui Florin Mihuț.

„Vă pup, vă iubesc! E impresionant ce faceți. L-am auzit vorbind pe Florin. Acum stau în pat, am un început de spondiloză cervicală și mereu am spus că m-aș reapuca de sală, dar aștept să-mi treacă povestea asta. Acum mă uit la băiatul ăsta și mi-am spus “OMG să-mi fie rușine, n-am scuză!” Florin este un exemplu de voință și de curaj și are nevoie de tot suportul nostru. Din acest motiv o să donez și eu 300 de euro.” le-a declarat Connect-R lui Buzdu și Morar.
 

„Îngeri” din Orașul Faptelor Bune, acest campion are nevoie de noi! Dacă vrei să susții visul lui Florin, poți să faci o donație în conturile:
 
EURO-RO55BTRLEURCRT0277002801
GBP- RO13BTRLGBPCRT0277002801
RON- RO08BTRLRONCRT0277002801
BT PAY Nr 0723917065 – Titular: Mihuț Florian
REVOLUT- RO77 BREL 0005 5060 8806 0100 (Mihuț Florian, sat Mihai Bravu, Str. Principală) 

Dacă vrei să iei legătura cu Florin, o poți face pe Instagram (@florinmihut098) sau pe Facebook.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate