Live

ZU IS YOU

Cei mai albaștri ochi din Orașul Faptelor Bune 2020 au nevoie de noi!

Cei mai albaștri ochi din Orașul Faptelor Bune 2020 au nevoie de noi!
La noi în casă, un ochi râde și altul plânge". Așa își începe Raluca povestea în #OrasulFaptelorBune 2020.

Raluca este mămică a doi băieți gemeni, Ianis și Denis.
În timp ce micuțul Denis duce o viață normală, fratele său, Ianis, habar n-are ce i-a pregătit viața. La 4 ani și 8 luni, băiatul cu ochi albaștri și păr blond suferă de malformație cerebrală, semipareză stângă și epilepsie. Este hrănit cu seringa, nu se poate juca și nu poate vorbi.

Ianis are șansa să se ridice în picioare și să meargă, să mănânce singur, să vorbească. Micuțul poate fi operat pe creier în Turcia, însă costul unei astfel de operații este aproximativ 40.000 de euro. Această intervenție trebuie făcută cât mai repede, până împlinește vârsta de 5 ani.
 
Dar acolo unde viața pune o lacrimă, oamenii din Orașul Faptelor Bune au grijă să o șteargă și să pună zâmbete! Hai, sus inimile, oameni din Omenia! Ianis are nevoie de noi!  

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate