Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Ilinca are nevoie de noi ca să trăiască!

#OFB2020: Ilinca are nevoie de noi ca să trăiască!
În timp ce România intra în stare de urgență din cauza pandemie de COVID-19, Elena aducea pe lume primul ei copil. Însă nimic nu avea să prevestească ce va urma.
 
Majoritatea dintre noi ne plângeam de privarea de libertate sau de faptul că ne-am plictisit închiși în case, iar Elena nu a primit șansa de a-și strânge bebelușul la piept.
 
Pe 16 martie 2020, Ilinca s-a născut la termen prin cezariană. Elena a avut o sarcină care a decurs normal,
Dar în primele ei ore de viață, micuța Ilinca a făcut câteva crize de apnee. Iar de atunci, fetița luptă pentru propria viață.
 
„Pe 21 noiembrie am ajuns de urgență la spital după ce fata a făcut un stop cardio respirator, urmând să mai facă unul la spital pe data de 22 noiembrie. Am aflat ca are o pneumonie de încărcare bilaterală și este pozitivă COVID. A stat 2 săptămâni pe secția de ATI a spitalului Marie Curie, sedată și intubată, iar pe data de 7 decembrie i s-a făcut o traheostomie pentru a o putea stabiliza. Fetița are nevoie de un aparat de susținere a respirației și un concentrator de oxigen pentru o perioadă încă necunoscută", mărturisește Elena, mama Ilincuței.
 
În prezent, Ilinca se află internată în spital, alături de tatăl ei. Elena a decis să rămână acasă din cauza unor probleme de sănătate care ar fi pus-o în pericol pe fetiță.

În timp ce tu te întrebi cum să împodobești bradul, Elena trebuie să transforme camera copilului într-un salon de spital.

Îngerii din#OrasulFaptelorBune au auzit strigătul de ajutor al mamei Ilincuței. Elena este în direct la Radio ZU, iar împreună vom scrie o altă poveste de viață pentru Ilinca Alexandra.

Elena, păstrează-ți nădejdea! Va fi bine! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate