Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Avalanșă de donații pentru Ianis

#OFB2020: Avalanșă de donații pentru Ianis
„Îngerii' din #OrasulFaptelorBune 2020 s-au mobilizat la foc automat și sunt hotarâți să-i schimbe viața micuțului Ianis.

La prima oră a dimineții, povestea lui Ianis, jumătatea unui cuplu de gemeni în vârstă de 4 ani și 8 luni, a fost misiunea de grad zero în cea de-a doua zi în Orașul Faptelor Bune. Un adevărat spectacol în care telefoanele ascultătorilor care anunțau donațiile „nășteau” aplauze din partea echipei Radio ZU, relocată la etajul 19 al Hotelului InterContinental, de unde se transmite Orașul Faptelor Bune.

În doar câteva ore, în „orașul de deasupra Capitalei" a fost un adevărat maraton de fapte bune. Oamenii au donat în timp record pentru cei mai albaștri ochi din lume.

8.000 de euro strânși de mamă, 32.000 de euro donați de „Îngerii" din Orașul Faptelor Bune. 

Povestea băiețelului blond cu ochi albaștri a deschis, pentru prima dată anul acesta, cele 65 de urne montate în farmaciile Sensiblu și în magazinele L'Occitane. 
 
Lista și harta cu locațiile în care se poate dona le găsești aici. 

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Ianis. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU IANIS”.

Conturile Fundației Sensiblu:

RO13 BACX 0000 0000 3080 0008  (lei)

RO83 BACX 0000 0000 3080 0009(euro)

Swift: BACXROBU

BIC: BACX

În contul de euro al Fundației Sensiblu se pot face donații si prin PayPal la adresa [email protected]
 

Raluca și Ianis, pregătiți-vă bagajale pentru Turcia! De bani s-au ocupat oamenii cu suflet de aur! Ne-ați oferit toate emoțiile din lume! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate