Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Diana și Alex, cea mai frumoasă poveste de Crăciun

#OFB2020: Diana și Alex, cea mai frumoasă poveste de Crăciun
Atunci când pierzi ceva, câștigi altceva. Câștigi o Diana, ar spune Alex, campionul nostru din #OrasulFaptelorBune 2020.

În ianuarie 2017, Alex și Diana își începeau ZUper povestea de dragoste. Aveau planuri mari și visuri îndrăznețe. Pe 22 decembrie 2017, viața lor s-a schimbat într-o fracțiune de secundă.
„În urmă cu 3 ani, pe 22.12.2017, logodnicul meu, Alex, a fost lovit de o mașină și a suferit un traumatism cranio cerebral sever. După 6 săptămâni de comă profundă, s-a trezit într -o stare vegetativă care a mai ținut câteva luni, iar abia după un an și jumătate i-am auzit din nou vocea. La început, doctorii nu i-au dat nici o șansă de supraviețuire și au spus că nu o să mai vorbească niciodată, apoi că nu va sta niciodată în șezut singur. Eu am spus că totul e posibil în lumea asta și nu am acceptat nici o clipă “realitatea lor”. În toți acești 3 ani nu am stat nicio zi despărțiți, am luptat și am muncit împreună zi de zi cu speranța că iubirea îl poate vindeca. Și așa a și fost! Alex a început să vorbească, să stea în șezut, să zâmbească din nou după mai bine de un an și jumătate în care nu înțelegea absolut nimic ce se petrece în jurul lui! Cu răbdare, muncă și multă iubire, Alex este acum mult mai departe decât orice prognostic pe care l-am primit acum 3 ani. Însă ne luptăm cu ultimul hop: echilibru și coordonare. Tratamentul cu celule stem este o șansă mare pentru noi că el să fie independent, să poată merge singur! E șansă noastră să avem o familie, singurul lucru pentru care ma rog în fiecare zi! Pentru șansa asta luptăm împreună și mergem până în pânzele albe să putem reusi!”. Așa își începe Diana povestea pe platforma Orașul Faptelor Bune.

„Îngerii" din Orașul Faptelor Bune s-au unit pentru Alex și Diana. În mai puțin de 24 de ore, am reușit să strângem 25.000 de euro, banii necesari pentru tratamentul cu celule stem. O poveste de Crăciun care a început pe 22 decembrie 2017 și se termină astăzi, în preajma Crăciunului.

Alex, ești un învingător! Ai câștigat o însoțitoare de zbor, de luptă și de viață. Pregătește-ți bagajele pentru Germania! De bani s-au ocupat oamenii din Omenia.




Conturile în care se mai poate dona pentru Alex sunt:

IBAN: RO58INGB0000999909596950
Titular cont: Diana - Maria Chirila
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: RON
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB C

IBAN: RO27INGB0000999909626996
Titular cont: Diana Gaita Fotoc
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate