Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Să-i oferim lui Evelyn un mâine senin!

#OFB2019: Să-i oferim lui Evelyn un mâine senin!
În momentul în care îți dorești să devii părinte, nu te gândești niciodată că i se poate întâmpla ceva rău copilului tău. Ești în stare să îi dai orice ca să fie fericit. Viața e nedreaptă și te lovește acolo unde te doare mai tare", așa începe mesajul unei mame greu încercată de viață.
 

Povestea de viață a lui Evelyn

De curând, fetița noastră Evelyn, de 1 an si 9 luni, a fost diagnosticată cu tumoare atipică rabdoidă/teratoidă, grad IV OMS. Fiind o tumoare rară și foarte agresivă, timpul e important. A fost operată pentru a i se îndepărta tumoarea, dar localizarea ei pe nervul trigemen si dimensiunile ar fi implicat foarte mari riscuri, așa că s-a tăiat din tumoare doar pentru biopsie. Am început prima cura de chimioterapie, deoarece starea ei de sănătate nu a fost favorabilă. Pentru continuarea tratamentului, ni s-a recomandat să mergem la o clinică în Germania, deoarece aici șansele ei de supraviețuire, cu tehnologia existentă, sunt mici. 

Așteptăm răspuns de la două clinici din Germania pentru a ni se propune schema de tratament. Din Turcia ni s-a propus o schemă de tratament de 52 de săptămâni în valoare de aproximativ 146.000 euro. Recomandarea medicilor și a majorității este să mergem în Germania", spune Flavia, mama micuței Evelyn.

Până de curând, Evelyn era ca orice copil normal, însă acum are un istoric medical bogat. În prezent, fetița este internată într-o Clinică de Oncologie din Cluj. Îngerașului i se administrează zilnic calmante, uneori chiar și morfină.

Ascultă întreaga poveste a micuței Evelyn:

 


Pentru Evelyn s-a montat o urnă în fața Casei Radio ZU din Orașul Faptelor Bune 2019! 


Toți banii strânși în campania „PENTRU EVELYN” vor ajunge la mama ei prin intermediul Fundației Sensiblu.
 

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Evelyn. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU EVELYN”.


Conturile Fundației Sensiblu:


RO13 BACX 0000 0000 3080 0008 (lei)

RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 (euro)


Donațiile pentru Evelyn se pot face direct și în Farmaciile Sensiblu. 36 de urne sunt montate în 17 orașe importante din România. 


AICI găsești lista completă a Farmaciilor Sensiblu în care poți face donații pentru cazurile promovate în cadrul #OrasulFaptelorBune.


Am cumpărat pași pentru copii, am cumpărat ani pentru bătrâni. Pentru Evelyn nu cumpărăm timp, ci contratimp! Are nevoie de peste 100.000 de euro! 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate