Live

ZU IS YOU

Mihai Morar, chemare la urnă în #OrasulFaptelorBune: „Hai să facem pași pentru copilași!”

Mihai Morar, chemare la urnă în #OrasulFaptelorBune: „Hai să facem pași pentru copilași!”
Pasiunea pe care o are Mihai Morar pentru alergare s-a „tradus” printr-o chemare la urnă în Orașul Faptelor Bune, pe care DJ-ul Radio ZU a numit-o „Hai să facem pași pentru copilași!”. 

„Donăm și plecăm”, asta a spus Mihai Morar cu câteva minute înainte să plece în cursa maratonului de fapte bune.

DJ-ul Radio ZU a pornit în ZUper cursă alături de pasionații de alergat din Oradea, dar nu înainte ca aceștia să doneze pentru Ingrid și Maya.

„Chemare la alergare! Miercuri, la ora 15.00, din Orașul Faptelor Bune, Mihai Morar a chemat toată Oradea la alergare.

„Pe toți cei care locuiesc în orașul acesta și aleargă, știu că sunt mulți, îi chem mâine la o tură ușoară de alergare. La ora 15.00, plecăm de la casa Radio ZU, donăm niște bani în urne și apoi mergem să face pași pentru copilași!”, așa a sunat îndemnul lui Mihai Morar pentru toți cei care fac mișcare și fapte bune, îndemn care a venit cu 24 de ore înainte de ZUper chemarea la urnă.

Întreaga Românie s-a reunit pentru gemenele Ingrid și Maya. Același gest l-a făcut și Mihai Morar atunci când a chemat zeci de orădeni în fața Casei Radio ZU pentru a forma împreună un lanț al faptelor bune.
 
Îngerașii Ingrid și Maya au nevoie de 100.000 de dolari pentru a face pași.
 

„Trăiește prin dăruiește”, 15 - 21 decembrie, Piața Unirii, în cadrul Târgului de Crăciun

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” s-au mutat în Orașul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 - 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde.
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate