Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Prima zi în 60 de secunde

#OFB2019: Prima zi în 60 de secunde
Salutare, România! Îți mulțumim că ești alături de noi în Orașul Faptelor Bune. Am simțit susținerea din partea fiecărui ascultător ZU în prima zi a maratonului nostru.

Oficial am început. DJ-ii s-au cazat în Casa Radio ZU construită în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea și s-au pus îmediat pe transformat dorințe în realitate. Dacă vrei să simți magia și bucuria pe care au trăit-o și ei în primele momente din Orașul Faptelor Bune, atunci dă play clipului de mai jos.



Nu uita că poți să îi vii în ajutor cuiva care are nevoie, ne poți spune dacă ai nevoie de ajutor și poți să urmărești tot ce se întâmplă în Orașul Faptelor Bune accesând radiozu.ro/orasulfaptelorbune.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate