Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Mihai Morar: „Hai să facem pași pentru copilași!”

#OFB2019: Mihai Morar: „Hai să facem pași pentru copilași!”
Chemare la alergare! Mâine, la ora 15.00, din #OrasulFaptelorBune, Mihai Morar cheamă toată Oradea la alergare.

„Pe toți cei care locuiesc în orașul acesta și aleargă, știu că sunt mulți, îi chem mâine la o tură ușoară de alergare. La ora 15.00, plecăm de la casa Radio ZU, donăm niște bani în urne și apoi mergem să face pași ca să le dăm copiilor pași!”, așa sună îndemnul lui Mihai Morar pentru toți cei care fac mișcare și fapte bune.
 
ZUper „acțiunea” propusă de DJ-ul Radio ZU face parte din proiectul Orașul Faptelor Bune care se desfășoară în Oradea, în perioada  15 - 21 decembrie.
 
„Trăiește prin dăruiește”, 15 - 21 decembrie, Piața Unirii, în cadrul Târgului de Crăciun

Pentru al 4-lea an consecutiv, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” se mută în Orașul Faptelor Bune. La fel ca în fiecare an, cu o săptămână înainte de Crăciun, între 15 - 21 decembrie, cei 8 DJ-i Radio ZU aduc alături oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde.
 
7 zile din 7. 24 din 24 de ore. Live din Orașul Faptelor Bune

„Dragi oameni din Omenia, construim Orașul Faptelor Bune în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! ORADEA!!! Piața Unirii. Din 15 decembrie. Când 8 DJ-i se închid o săptămână într-o casă, poate că nu fac România mai frumoasă. Dar când milioane de oameni își dau mână de la mână, ei sigur pot face România Bună.”, este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate