Live

ZU IS YOU

#OFB2019: „Deșteaptă-te române” cântat de cel mai mare grup de colindători

#OFB2019:  „Deșteaptă-te române” cântat de cel mai mare grup de colindători
Orașul Faptelor Bune a fost vizitat astăzi de cel mai mare grup de colindători, format din elevii școlilor din Oradea.

Micuții au cântat în cor imnul de stat „Deșteaptă-te române”, la fix 30 de ani din momentul în care, în Timișoara, a pornit lupta pentru libertate.

„Impresionant este faptul că astăzi se împlinesc fix 30 de ani de la momentul Timișoara. Pe 16-17 decembrie, acum 30 de ani, bunicii copiilor de aici ieșeau în stradă pentru libertatea aceasta pe care noi o avem astăzi și de care ne bucurăm!”, a declarat Răzvan Popescu, live, la Radio ZU.
 
„Unul dintre cele mai frumoase momente care, cu siguranță, ne va rămâne în memorie pentru tot restul vieții!”, a completat Mihai Morar de la microfonul din casa de sticlă Radio ZU, montată în inima Târgului de Crăciun din Oradea.
 
Tot momentul poate fi urmărit aici:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate