Live

ZU IS YOU

#OFB2019: Avalanșă de donații pentru Bianca în timp record!

#OFB2019: Avalanșă de donații pentru Bianca în timp record!
40.000 de euro în 40 de minute. Datorită vouă, Bianca va putea să meargă! 

Bună dimineața! Care este povestea ta? Răspunsul vine de la Bianca, din Reșița, în vârstă de 24 de ani. Tânăra s-a născut prematur, iar acum suferă de parapareză spastică, dar are o șansă la o viață mai bună.

Bianca a terminat Facultatea de Drept Internațional, iar în prezent lucrează ca jurist la un ONG unde câștigă minimul pe economie.

Bianca are nevoie de o operație pe coloană. Daca operația îi reușește, trebuie să mai treacă prin alte șapte în decurs de o lună de zile. Singura ei șansă este să ajungă în America pentru intervențiile chirurgicale necesare. Are nevoie de 58.000 de dolari. Suma pentru operație crește în momentul în care Bianca împlinește vârsta de 25 de ani. Pe 25 aprilie, Bi a noastră" împlinește această vârstă.

Bianca are o pagină de Facebook unde încearcă să strângă bani pentru operație. Pagina se numește Ajutor pentru Bianca M". Strângerea de fonduri de pe pagina de Facebook a Biancăi expiră pe 5 ianuarie 2020. 

Îngerii din #OrasulFaptelorBune 2019 s-au mobilizat la foc automat și sunt hotarâți să-i schimbe viața Biancăi.

Bianca, te-ai gândit vreodată că soarta îți va zâmbi de la prima oră a dimineții? 

În 40 de minute, în Orașul Faptelor Bune a fost un adevărat maraton de fapte bune. Oamenii au donat în timp record, iar Bianca mai are nevoie de aproximativ 150.000 de lei. Radio ZU e #pieledegaina!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate