Live

ZU IS YOU

Record în #OrasulFaptelorBune2019! Bianca a strâns 70.000 de euro în doar 2 ore!

Record în #OrasulFaptelorBune2019! Bianca a strâns 70.000 de euro în doar 2 ore!
În Casa Radio ZU din #OrașulFaptelorBune se aude imnul Champions League". Avem toate motivele să cântăm! Trebuie să se audă în toată România și mesajul nostru să ajungă până la Îngerii din OrașulFaptelorBune! Datorită lor, Bianca a strâns toți banii necesari pentru operație.

La începutul zilei, Buzdu și Morar i-au ascultat povestea Biancăi. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a născut prematur, iar acum suferă de parapareză spastică.
 

Bianca are nevoie de o operație pe coloană. Daca operația îi reușește, trebuie să mai treacă prin alte șapte în decurs de o lună de zile. Singura ei șansă este să ajungă în America pentru intervențiile chirurgicale necesare. Are nevoie de 58.000 de dolari. Suma pentru operație crește în momentul în care Bianca împlinește vârsta de 25 de ani.

Bianca, pregătește-ți bagajale pentru America! De bani s-au ocupat oamenii cu suflet de aur! Iar tu ne-ai oferit toate emoțiile din lume! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate