Live

ZU IS YOU

OFB 2023 | Ziua 4. Loredana a venit în Casa Radio ZU și l-a susținut pe Mișu, „băiatul cu față de înger”

OFB 2023 | Ziua 4. Loredana a venit în Casa Radio ZU și l-a susținut pe Mișu, „băiatul cu față de înger”

Este ziua a 4-a în Orașul Faptelor Bune. Loredana a venit în Casa Radio ZU și l-a susținut pe Mișu, băiatul de 11 ani cu față de înger.


Mișu este diagnosticat cu Sindromul Angelman. La cei 11 anișori, luptă cu povara celor 100 de crize pe zi, iar sistemul sanitar românesc este în imposibilitatea de a-mi salva copilul sau măcar ai da un tratament performant! Un spital din Turcia a oferit o șansă copilului meu – o intervenția de stimulare a nervului vag, operație care ne-ar costa suma de 30.000 euro.”, ne spune mama lui Mișu. 

Loredana s-a implicat cu tot sufletul în această misiune. Ea a trecut prin toate emoțiile din Orașul Faptelor Bune, a râs, a plâns și a îndemnat comunitatea Orașului Faptelor Bune să doneze. Cei 30.000 de Euro pentru efectuarea operațiilor lui Mișu s-au strâns în doar o oră. 

„Toată speranța, bucuria și încrederea să fie în noi constantă și să n-o pierdem! Cred că asta este și energia de care are nevoie și fiul tău. Și cred că orice lucru se poate întâmpla pentru ca atunci când există dragoste și uniune, incluziune, când ne includem și ne considerăm împreună și nu separați, atunci lucrurile se pot transforma și o posibilitate poate deveni realitate” i-a transmis Loredana mamei lui Mișu. 

Minunile există în Orașul Faptelor Bune!
Îți mulțumim, Loredana! Vă mulțumim, „îngeri” ai Orașului Faptelor Bune!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate