Live

ZU IS YOU

A doua zi în #OFB2020: Fapte bune încă de la prima oră a dimineții

A doua zi în #OFB2020: Fapte bune încă de la prima oră a dimineții
Astăzi, trăim a doua zi de magie în Orașul Faptelor Bune. Dacă azi-noapte au pus-o de un Zuper party cu o porție sănătoasă de #MuzicaAia, acum, Mihai, Daniel, Emma și Tea s-au trezit și sunt pregătiți să continue maratonul de visuri.

Mihai Morar: „După un an de chin și jale, ne-a fost dor să facem radio în pijamale!”

Prima poveste de astăzi vine de la Emilia. În vârstă de 12 ani, fetița are nevoie de un laptop pe care să-l folosească la școală. Emilia participă la orele online de pe telefonul mamei sale.

Mesajul este auzit în Orașul Faptelor Bune, iar dorința micuței prinde contur.

Al doilea caz care se aude live la etajul 19 al InterContinental este cel al Florinei, o tânără de 30 de ani. De mai bine de 14 ani, femeia se confruntă cu depresie. Totul a început atunci când se afla pe băncile școlii și a fost bătută de o profesoară. Florina este o fire artistică, scrie chiar și poezii și se visează om de marketing și vlogger.

Mihai Morar: „Nu lăsați pe drum părinții că o să vă bată toți sfinții!”

Fata nu își dorește ceva pentru ea, ci pentru părinții ei care i-au fost întotdeauna alături. Mama sa are mari probleme de sănătate, iar Florina are nevoie de o sumă de bani pentru a putea să-i ofere un tratament. 

 


Zamfira este mamă singură a unei fete de 17 ani. Adolescenta visează să devină medic, iar femeie o susține financiar atât cât își permite. Din păcate, fata are nevoie de o imprimantă, iar mama ei nu are posibilitatea să i-o cumpere.

Mână de la mână mai facem o faptă bună! 



Marius reușeste să ne facă #PieleaDeGăină. Nu doar din cauza poveștii lui de viață, ci și a tonului său blând.

În urmă cu 4 ani, Marius a suferit un accident de mașină care s-a soldat cu 4 morți. Marius a fost singurul supraviețuitor. Dar moneda de schimb a fost mult mai mare decât se aștepta. O vorbă veche spune că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți să duci. Marius este un luptător și un erou. A stat în comă două luni și a suferit peste 11 intervenții chirurgicale.

Dintr-un bărbat puternic, cu un job, Marius a petrecut alte 6 luni într-un scaun cu rotile. A ajuns să cântărească 46 de kg. Tată și soț, acesta este singurul care aduce bani în casă. Lucrează ca agent de securitate și are un salariu minim pe economie.

Marius, mulțumim pentru lecție! 
 


La ceas de seară, Adi Mihăilă„The Hitman”, Raluca Benavides și Tea Teodorescu sunt la butoane și te salută din „orașul de deasupra orașului”! A fost o ZUper zi care a unit oamenii care au nevoie cu oamenii care au de unde! Am simțit susținerea din partea fiecărui ascultător ZU în a doua zi a maratonului nostru de împlinit visuri.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate