Live

ZU IS YOU

Nicole Cherry a fost LIVE la Forza ZU 2017

Nicole Cherry a fost LIVE la Forza ZU 2017
Sâmbătă, 17 iunie, o mare de oameni a fost pe Plaja de Modern din Constanța. Peste 75.000 de oameni din toată țara și-au unit forțele și au venit la cel mai are concert din România. Dar pe cât de mare este Forza ZU, tot mai mare este forța naturii. Din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să întrerupem concertul pentru siguranța artiștilor și a spectatorilor. Chiar dacă vremea nu a lăsat Forza ZU să arate ce poate până la capăt, atmosfera din prima jumătate a concertului a fost peste orice așteptare.

Vezi aici TOT SHOW-ul și poze de la Forza ZU 2017
 
Pentru Nicole Cherry, acesta este primul Forza ZU de când a devenit majoră. Asta s-a văzut și pe scenă, pentru că artista a fost o prezență mai hot ca niciodată, așa cum „Se poartă vara”. Nicole, care se pregătește să dea BAC-ul anul acesta, nu a scăpat de școală nici pe scenă. Un fan i-a dăruit i-a oferit un cadou neobișnuit: o carte .

Nicole Cherry - Se poartă vara mea (Live la Forza ZU 2017)Nicole Cherry - Vara mea (Live la Forza ZU 2017)Nicole Cherry- Cuvinele Tale (Live la Forza ZU 2017)
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate