Live

ZU IS YOU

Forza ZU 2017. Vezi TOT SHOW-ul și poze de la eveniment!

Forza ZU 2017. Vezi TOT SHOW-ul și poze de la eveniment!
Constanța, tu ești Forza ZU!

Prezența ta la cel mai mare concert din România a fost mult peste orice așteptare. Conform autorităților, la ora 20:00, pe Plaja Modern eram peste 75.000 de oameni. Pe lângă forza voastră s-a făcut simțită și forța naturii. Din cauza vremii amenințătoare, am fost nevoiți să întrerupem ZUper evenimentul. Pentru securitatea artiștilor și a zecilor de mii de participanți. Pentru că voi faceți Forza ZU să fie ceea ce este.

Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru faptul că ați avut grijă unii de alții la ieșirea din zona de concert. Le mulțumim și artiștilor care au pregătit în amănunt momentele de pe scenă, dar nu au apucat să le arate. Vremea rea poate că a oprit un concert, dar nu poate să oprească Forza ZU. Constanța, îți mulțumim și revenim cât de curând ca să terminăm ce am început.

Ai aici un playlist cu tot ce s-a întâmplat pe scena Forza ZU de pe Plaja Modern. Vizionare plăcută!




Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate