Live

ZU IS YOU

Feli a fost LIVE la Forza ZU 2017

Feli a fost LIVE la Forza ZU 2017
Sâmbătă, 17 iunie, o mare de oameni a fost pe Plajă de Modern din Constanța. Peste 75.000 de oameni din toată țara și-au unit forțele și au venit la cel mai are concert din România. Dar pe cât de mare este Forza ZU, tot mai mare este forța naturii. Din cauza vremii nefavorabile, am fost nevoiți să întrerupem concertul pentru siguranța artiștilor și a spectatorilor. Chiar dacă vremea nu a lăsat Forza ZU să arate ce poate până la capăt, atmosfera din prima jumătate a concertului a fost peste orice așteptare.

URMĂRESTE SHOW-UL INTEGRAL AICI
 
Probabil că Feli nu va uita niciodată prima ei apariție pe scena Forza ZU. Ea a fost ultima artistă care a apucat să cânte, înainte ca furtuna să înceapă. Feli se poate considera o norocoasă, chiar dacă a cântat doar 2 piese. 

Feli - Creioane Colorate (Live la Forza ZU 2017)



Feli - Timpul (Live la Forza ZU 2017)
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate