Live

ZU IS YOU

Acesta este cel mai tare hit ZU săptămâna aceasta. „Roses” este nr. 1 în Most Wanted!

Acesta este cel mai tare hit ZU săptămâna aceasta. „Roses” este nr. 1 în Most Wanted!
Hitul „Roses” a apărut parcă de nicăieri și ne-a luat playlist-ul prin surpindere! Piesa scrisă de SAINt JHN și remixată de Imanbek a ajuns rapid de la statutul de „new entry” la titlul de „cea mai tare piesă de la ZU”. Săptămâna aceasta, „Roses” este numărul 1 în top Most Wanted.


SAINt JHN și Imanbek au preluat conducerea topului de la Tyga, care a fost pe primul loc cu hitul „Ayy Macarena” timp de săptămâni bune. Prea multe ca să le mai numărăm. Este interesant de urmărit cât timp va sta piesa „Roses” pe locul I. Potențial de ZUper hit are, acum îi mai trebuie susținerea ta, așa că votează hiturile care îți plac pentru următoarea ediție de Most Wanted! START VOT: radiozu.ro/mostwanted!

În acest moment, așa arată primele 10 locuri din clasament:
10. FILV, Edmofo ft Emma Peters - Clandestina
09. Topic ft. A7S - Breaking Me
08. Meduza, Becky Hill, Goodboys - Lose Control
07. Roxen - Ce-ți cântă dragostea
06. Tyga, YG, Santana - Mamacita
05. Carla's Dreams - Seară de seară
04. The Black Eyed Peas, J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life)
03. Meduza ft. Goodboys - Piece Of Your Heart
02. Tyga - Ayy Macarena
01. SAINt JHN - Roses (Remix)

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate