Live

ZU IS YOU

Andreea, 21 de ani: „Am învins moartea de 3 ori. Viva la vida!”

Andreea, 21 de ani: „Am învins moartea de 3 ori. Viva la vida!”
„România spune la radio vorbe bune". Aceasta a fost provocarea pe care Buzdu și Morar au lansat-o în #MorningZU.

În plină pandemie de COVID-19, în vremuri în care oamenii se tem de moarte, există persoane pentru care boala înseamnă doar un test pe care ți-l dă viața. Cu un psihic de invidiat și cu o #StareDeBine, aceștia reușesc să câștige lupta cu propria viață.

Un astfel de exemplu este Andreea, o tânără în vârstă de 21 de ani, care a învins moartea de 3 ori. Andreea are o adevărată poveste de viață. 
 
Iar mesajul fetei în mijlocul pandemiei este: „Va fi bine! Viva la vida!". Andreea, îți mulțumim că ai ales să ne spui povestea ta! Ești inspirație.

#PieleDeGăină:

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate