Live

ZU IS YOU

Morning ZU revine din 10 ianuarie

 Morning ZU revine din 10 ianuarie

Cine se trezește de dimineață ascultă Morning ZU! 
 

Din 10 ianuarie, Buzdu, Emma și Morar revin la microfoane cu energie, hituri noi și cu reZUluții pentru 2022. Hai cu noi!
 
De luni până vineri, de la 7 la 10, Morning ZU te trezește cu chef de viață în fiecare dimineață. Matinalii Buzdu, Emma și Morar vin cu Hitul care trezește România, Torpedoul Lui Morar, Muzica Aia, concursuri și multe alte surprize. 
 
Vlad Drăgulin e și el pregătit pentru matinal cu umorul și poveștile lui, cu jocuri și provocări noi, în fiecare marți și joi.
 
De asemenea, Părintele Constantin Necula e LIVE cu noi în fiecare miercuri, cu îndemnul #CurajRomânia și cu doza de motivație care ne face să avem mintea și sufletul deschis. 
 
Fii cu urechile pe Radio ZU și hai să ne bem cafeaua împreună, să ne amuzăm și să vorbim pe WhatsApp la 0747 22 1815, la Morning ZU! 
 
Până luni, îți lasăm aici câteva momente cu #MuzicaAia, să te bucuri de weekend! 

#MuzicaAia la #MorningZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate