Live

ZU IS YOU

VIDEO | The Chainsmokers revin cu un album nou anul acesta

VIDEO | The Chainsmokers revin cu un album nou anul acesta

Un an bun după hituri se cunoaște! Anul 2022 e aici de câteva zile și deja ne-a dat motive de bucurie. Cum ar fi faptul că The Chainsmokers revin cu muzică nouă! 
 


The Chainsmokers au anunțat pe paginile lor de social media lansarea unui nou album, după 3 ani de pauză. Albumul se numește „TCS4”, iar primul single este „High”. Aceștia nu au comunicat oficial data de lansare, dar spun că se va înâmpla cât mai curând. 
 
Postarea teaser-ului pentru „TCS4” vine după mult timp în care aceștia au fost inactivi pe rețelele sociale și ne spun și motivul: 
 
„Avem nevoie de ceva timp pentru a începe un nou capitol în muzică. Nu am fost niciodată atât de inspirați, de aceea acum lucrăm cât de mult putem pentru noul album. De asemenea, am luat o pauză de la social media, pentru a-i acorda albumului toată atenția noastră.”, spun The Chainsmokers.
 
Ascultă aici teaser-ul oficial al noului album by The Chainsmokers: 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate