Live

ZU IS YOU

Ascultă aici toate piesele din noul album al lui The Weeknd

 Ascultă aici toate piesele din noul album al lui The Weeknd

The Weeknd începe în forță anul 2022, cu un nou album!
 

Albumul se numește „Dawn FM” și conține 16 piese. Printre ele se numără și colaborări, cum ar fi cele cu Lil Wayne, Jim Carrey, Swedish House Mafia și Calvin Harris. De asemenea, albumul conține și piesa „Take My Breath”, lansată în 2021.  
 
Artistul canadian a urmărit în „Dawn FM” aceeași poveste cinematică ce te ține captivat, ca în ultimul său album, „After Hours” (2019). „Dawn FM” este prezentat ca o stație de radio misterioasă, unde DJ-ul este actorul Jim Carrey. 
 
În piesa „Out of time”, de pe acest album, The Weeknd pune accentul pe lecțiile primite dintr-o relație. Artistul spune că regretă că nu a investit timpul necesar în relația cu persoana iubită, care acum se bucură de o altă poveste, departe de el. Oare despre cine este vorba?
 
Cel de-al cincilea album al lui The Weeknd e complex și cuprinde piese care, dincolo de instrumental, spun o poveste. Care e piesa ta preferată? Poți asculta tot albumul aici:
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate