Live

ZU IS YOU

Party cu #MuzicaAia: Nu plecăm de pe frecvență nici în stare de urgență!

Party cu #MuzicaAia: Nu plecăm de pe frecvență nici în stare de urgență!
DJ Mori nu pleacă de la butoane nici în stare de urgență! Radioul e #stareadebine, iar tu ești Forza ZU. Rămâi așa!

Am început o nouă săptămână cu #MuzicaAia în difuzoare. DJ-ii Radio ZU au o singură misiune în această perioadă: să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină. Ei sunt singurii dj-i de radio care fac emisie din studio.
 
Astăzi, DJ Mori s-a ocupat de butoane, MC Buzdu de microfon, iar Emma a fost dansatoarea șefă. În aceste vremuri, e important să distribuim #stareadebine! 

Dacă ai ratat momentul din #MorningZU sau vrei pur și simplu să-l retrăiești, apasă play mai jos.
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate