Live

ZU IS YOU

Fain & Simplu x Nottara: O seară a dragostei necondiționate

Fain & Simplu x Nottara: O seară a dragostei necondiționate

De ziua Femeii, pe 8 martie, Mihai Morar te invită la teatru. 


Comunitatea Fain & Simplu crește tot mai mult, așa că nevoia de a vă cunoaște și de a vă simți este pe măsura sentimentelor voastre. 

Cea mai mare putere pe care omenirea a atins-o vreodată este puterea iubirii. Motiv pentru care Mihai Morar te invită la o seară a dragostei necondiționate. 

„De Ziua Femeii, vă invit la o SEARĂ A DRAGOSTEI NECONDIȚIONATE. Am rezervat Teatrul Nottara pentru o seară de conversație-meditație cu DOCTORUL-PENTRU-O-LUME-FĂRĂ-IUBIRE, Dr Menis Yousry. Pe scenă nu vom fi doar eu și Menis, ci însăși viața cu tot spectacolul ei. 
Abia aștept să ne întâlnim, să ne simțim… să ne antrenăm simțurile de oameni. Pentru prea-simțuri am invitat-o, pe final de conversație-meditație, pe Irina Baianț. Pentru frumos. 
Vă mulțumesc! Ne vedem pe 8 Martie, la 18.00 x Nottara!”, a scris Mihai Morar pe pagina personală de Instagram.
 
Biletele pentru întâlnirea “Fain & Simplu x Nottara” sunt disponibile aici: https://m.iabilet.ro/bilete-fain-simplu-x-nottara-83828/
 
Oameni faini și simpli, fericirea ne face frumoși și dragostea ne face fericiți. Iubirea este adevăratul fard al societății. Ne vedem la Nottara! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate