Live

ZU IS YOU

„Oficial îmi merge bine”,piesă cântată live de Smiley în Morning ZU

„Oficial îmi merge bine”,piesă cântată live de Smiley în Morning ZU
Ooooo... ce perioadă frumoasă! Îți aduci aminte, cu siguranță, de Smiley, Omu' Negru, Francezu, Taz, Bebico, CRBL, Piticu. Împreună... trupa Simplu, Un GANG al altor vremuri.


Ei bine, despre ei ne-a amintit Smiley zilele trecute când, în direct în Morning ZU, a cântat piesa „Oficial îmi merge bine”. Lansată în august 2006, piesa are peste 3 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
Sună așa:
 
 
Trupa Simplu a fost înființată în anul 2000 și a unit, de fapt, două trupe rivale de break-dance. Mesaj Nou din care făceau parte CRBL (Eduard Andreianu), Francezu (Viorel Alexe), Piticu (Ionuț Dumitru), Omu' Negru (Laurențiu Ionescu) și Extreme din care făceau parte Vaceff Braun Alexandru (Taz) și Dumitriu Constantin Mircea (Bebico). La scurt timp, în gașcă a intrat Smiley (Andrei Maria), vocalistul grupului. Trupa a lansat hituri precum „Să zburăm spre cer", „O secundă" și „Jumătatea ta".
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate