Live

ZU IS YOU

„Memorabilii” sunt ZUper mirii „Luptă pentru nuntă”, ediția 2020

„Memorabilii” sunt ZUper mirii „Luptă pentru nuntă”, ediția 2020
După o săptămâna de foc, astăzi au fost desemnați câștigătorii „Luptă pentru nuntă”. Simona și Valentin sunt mirii care au câștigat nunta de 35.000 de euro, organizată de Ambasad'Or și Radio ZU. 
 


Simona are 36 de ani și este Administrator de Credite, în timp ce Valentin are 35 de ani, este Kinetoterapeut și Antrenor de Natație. Cei doi au strâns cele mai multe puncte în urma probelor pe care le-au avut de trecut în cele 5 zile de competiție. 

„Luptă pentru nuntă” a fost o cursă contra cronometru în care cele 3 cupluri au trecut testul compatibilității, și-au găsit „nași” celebri, au gătit și au fost punctați pentru asta, au dansat și au fost jurizați, au alergat pe străzile din București, îmbrăcați în mire și mireasa.

Astăzi, în #MorningZU, proba dansului mirilor a fost cea care a făcut diferența în clasament. Muncitorii, Aventurierii și Memorabilii au dansat pe muzică live cântată de Trupa Zero, Claudia Pătrășcanu și Robert Toma.

 


Și votul publicului a avut un rol important în #LuptaPentruNunta.
 
Fiecare etapă a fost punctată în funcție de prestația concurenților, iar rezultatele finale arată așa: Andreea și Radu („Aventurierii) - 14 puncte, Livia și Marius („Muncitorii”) - 19 puncte și Simona și Valentin („Memorabilii”) - 21 puncte.
 


Casa de Piatră! Felicitări, Simona și Valentin! 
 

Cele 3 cupluri care au jucat finala „Luptă pentru nuntă” alături de câștigătorii, Simona și Valentin, au fost Livia și Marius și Andreea și Radu. Marius are 26 de ani și este Manager Zonal, în timp ce iubita lui, Livia, are 27 de ani și este Project Manager. Al treilea cuplu, Radu și Andreea, el 27 de ani Manager, ea 27 de ani Contabil.

 
 
Pentru al doilea an consecutiv, Radio ZU împreună cu Ambasad'Or Events au oferit îndrăgostiților posibilitatea să câștige o nuntă de 35.000 de euro. Prima ediție „Luptă pentru nuntă”, din februarie 2019, „i-a dus” în fața altarului pe Horia și Adelina, „Sportivii” așa cum au fost ei botezați de Buzdu, Morar și Emma. În toamna anului 2019, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și s-au bucurat alături de invitații lor de nunta de 35.000 de euro organizată de Ambasad'Or Events. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate