Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta: Dansurile mirilor ZU și câștigătorii (video)

#LuptaPentruNunta: Dansurile mirilor ZU și câștigătorii (video)
„Luptă pentru nuntă” a ajuns la final. Memorabilii, Muncitorii și Aventurierii s-au pregatit intens pentru această ultimă probă. Este vorba despre dansul mirilor. Fiecare cuplu s-a pregătit cât mai bine ca să impresioneze juriul format din Buzdugan, Morar și Emma.

Unii au apelat la un coregraf, alții au mers pe cont propriu. Unii dintre bărbați au fost mai pricepuți la dans, celalți mai puțin. Dar chiar și în aceste condiții, mirii ZU au dat tot ce aveau mai bun pentru a trece cu bine peste această provocare. Ei au dansat pe melodiile trase la sorți cu o zi în urmă. Coloana sonoră a acesto momente de neuitat a fost cântată live de Trupa Zero și Evelyn pentru Aventurieri, Robert Toma pentru Muncitori și Claudia Pătrășcanu pentru Memorabili. Te invităm să urmărești episodul cu numărul 5 și finalul acestui sezon de „Luptă pentru nuntă”. Atenție, există riscul să te ia cu ceva emoții. :)

După jurizarea acestei probe am aflat și câștigătorii concursului. Memorabilii, Simona și Valentin, vor avea parte de cea mai ZU nuntă. Este în valoare de 35000€ și va avea loc la Ambasad'Or Events. Felicitări! Le dorim casă de piatră tuturor cuplurilor care au luat parte la această poveste și le mulțumim că ne-au arătat cât ZU sunt ei!




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate