Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta: Aventuri în cursa infernală și repetiții pentru dansul mirilor (video)

#LuptaPentruNunta: Aventuri în cursa infernală și repetiții pentru dansul mirilor (video)
Ziua cu numărul 4 din „Luptă pentru nuntă” a fost una plină de adrenalină pentru concurenți. Cuplurie finaliste au trecut prin ceea ce noi numim „cursa infernală”. Mai exact, fiecare dintre perechi a plecat dintr-un punct al orașului tras la sorți în prealabil, cu misiunea de a ajunge cât mai repede în studioul Radio ZU.

Ce nu știau Aventurierii, Muncitorii și Memorabilii este că Morar și Buzdu avea pregătite pentru ei alte 3 provocări. Finaliștii nu avea cum să meargă mai departe până nu bifau următoarele cerințe: să facă o poză cu un test de sarcină, să găsească ghiocei și să identifice o stradă al cărui nume să conțină litera „Z” sau litera „U”. E foarte interesant să afli chiar de la ei ce gânduri le-au trecut prin minte în tot acest timp.

În a doua parte a zilei i-am surprins pe concurenți repetând mișcările pentru ultima probă din concurs: dansul mirilor. Mai mult, dacă urmărești episodul 4, poți să vezi și ce mesaje și-au transmis cele 3 perechi cu o zi înainte de afla cine va câștiga nunta de 35000€.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate