Live

ZU IS YOU

#MareaIubireZU 2022 | Andia cântă LIVE și în PREMIERĂ: „Ce urmează”

#MareaIubireZU 2022 | Andia cântă LIVE și în PREMIERĂ: „Ce urmează”
Ascultă Morning ZU în săptămâna iubirii! În fiecare dimineață, super artiștii vin la Buzdu și Morar să cânte live hiturile îndrăgostirii, dar și refrenele despărțirii.
 
De Valentine’s Day, Andia ne-a lăsat în studioul ZU o piesă nelansată încă. Se numește „Ce urmează” și s-a auzit LIVE și avanpremieră la Morning ZU! Andia ne-a făcut pielea de găină cu vocea ei, în care se ascunde reușita pentru atâtea hituri de succes ale ei.
 
Andia - Ce urmează (Premieră - Live la Marea Iubire ZU 2022)
 

La Marea Iubire ZU avem și muzică pentru „Cine iubește și lasă”. Andia a adus-o în studioul ZU pe Măria Tănase, cu vocea ei ce cuprinde toată emoția pe care o poate transmite această piesă:
 
Andia - Cine iubește și lasă (Cover Maria Tănase - Live la Marea Iubire ZU 2022)
 

Ascultă-ne toată săptămâna pe toate frecvențele ZU și fii cu ochii pe noi pe Visual Radio, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe ZU TV! Se lasă cu muuultă iubire! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate