Live

ZU IS YOU

EMAA și Olivia Addams au cântat împreună în PREMIERĂ la #MareaUnireZU

EMAA și Olivia Addams au cântat împreună în PREMIERĂ la #MareaUnireZU
Vers cu vers, EMAA și Olivia Addams ne-au adus nostalgia muzicii retro!
 
Cele două voci fresh s-au unit cu vocile generației vechi și ne-au  trezit amintiri cu hiturile: O-Zone – „De ce plâng chitarele”, 3 Sud Est – „Vorbe care dor”, Akcent – „Buchet de trandafiri”, ASIA – „Dă-mi nopțile înapoi”.  
 
EMAA și Olivia Addams au cântat pentru prima dată în această formulă, la Marea Unire ZU 2021!  Mai mult de atât, Olivia Addams a pregătit și un cover supriză pentru piesa care îți face pielea de găină de la primul sunet: „Mai frumoasă”, hitul Laurei Stoica. 
 
Hiturile care-ți dau fiori le poți asculta aici, până-n zori! Dă play și dansează cât vrei!

EMAA si Olivia Addams - Muzică Românească Dance anii ‘90 și 2000 #MareaUnireZU2021
 


Olivia Addams - Mai frumoasă (Cover Laura Stoica) #MareaUnireZU2021


Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual RadioInstagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate