Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU | Ioana Ignat a interpretat hitul „Rămâi cu mine” (cover Andra)

Marea Unire ZU | Ioana Ignat a interpretat hitul „Rămâi cu mine” (cover Andra)
Ioana Ignat îți spune doar atât: „Rămâi cu mine” la Marea Unire ZU! 
 
De 1 Decembrie, muzica românească e la ZU acasă! Cele mai tari hituri ale generației vechi se unesc cu vocile generației noi și astfel, iese un spectacol de zile mari. De exemplu, Ioana Ignat a interpretat una dintre cele mai frumoase piese ale Andrei: „Rămâi cu mine”.
 
Ioana Ignat, cu vocea ei fresh, ne-a adus atmosfera de sărbătoare în studioul ZU și veselia de a striga „La mulți ani, România!”. Lasă tot ce ai de făcut acum și bucură-te de muzica aia care te face să te simți romândru! Ce unește ZU, nu dezbină nimeni! 

Ioana Ignat - Rămâi cu mine (Cover Andra) #MareaUnireZU2021

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate