Live

ZU IS YOU

Carla’s Dreams și „DJ Vasile” s-au auzit în PREMIERĂ la Marea Unire ZU!

Carla’s Dreams și „DJ Vasile” s-au auzit în PREMIERĂ la Marea Unire ZU!
Carla’s Dreams a venit cu mândrii și mândruțele, cu fluierul și vioara, și a făcut iureș în toată țara!
 
De la Ziua României nu avea cum să lipsească Carla’s Dreams, care ne-a impresionat cu un cover special pentru piesa celor de la Zdob și Zdub, „DJ Vasile”. N-ai cum să nu fredonezi refrenul și să nu bați din picior la fiecare vers: „Hai dă-i bătaie, DJ Vasile, Se-nvârteşte roata, O să fie pâine!”.
 
 Carla’s Dreams l-a adus pe „DJ Vasile” în studioul Radio ZU. Tu vino entuziasmul și dă aici un play! Să facem mare gălăgie, pentru a noastră Românie! La mulți ani, români faini! 
 
Carla's Dreams - DJ Vasile (Cover Zdob și Zdub) #MareaUnireZU2021

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On Air, Visual Radio, Instagram, Facebook, YouTube, TikTok) și pe ZU TV. Carla's Dreams, The Motans, DJ Project și Adela Popescu, Loredana Groza, Ioana Ignat, Damian & Brothers și Theo Rose, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor au cântat la Marea Unire ZU 2021!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate