Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2023 | Andrei Bănuță și AMI cântă împreună pentru prima dată

Marea Unire ZU 2023 | Andrei Bănuță și AMI cântă împreună pentru prima dată

Invitat la Popescu și Cuza săptămâna trecută, Andrei Bănuță se întoarce în studioul ZU, împreună cu AMI, pentru a interpreta trei șlagăre atât de iubite de poporul român. ”Copacul”, ”De-ar fi să vii” și ”Bună seara, iubito”, trei piese care fac să vibreze la maxim sufletul pur de român.

 
Ziua noastră Națională este întotdeauna un bun prilej pentru a fi împreună, pentru a depăna amintiri, pentru a redescoperi ce ne leagă și ce ne apropie ca români. 
 
Iar aceste cântece nu fac excepție, ele reușind de fiecare dată să stoarcă lacrimi din ochi și amintiri din sufletele românilor.
 
Indiferent de amintiri, de la aventurile tinereții până la fiorii primei iubiri, toate se deapănă azi pe notele muzicale ale acestor șlagăre. Ce unește ZU, nu dezbină nimeni! 

Dacă trăiești și simți românește, dă play mai jos! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate