Live

ZU IS YOU

Ozana Barabancea vine la Marea Unire ZU cu un cântec pentru România

Ozana Barabancea vine la Marea Unire ZU cu un cântec pentru România

„România mea”, probabil gândul fiecărui român când se gândește la țara unde trăiește sau la țara de care îi este dor.

 
De Ziua Națională a României, Ozana Barabancea vine să cânte la Marea Unire ZU o melodie al cărei titlu este strigătul interior al fiecărui român, astăzi, oriunde s-ar afla el.

„România mea” ne aduce aminte de faptul că oriunde ne-am afla și oricât de mult am fi înconjurați de străini, România noastră nu ne iese niciodată din suflet. 
 
Și nu contează unde te găsești sau în ce limbă vorbești. Astăzi, ne unim într-o simțire și strigăm cu bucurie: La mulți ani, Românie! Dor de tine, România mea!
 
Marea Unire ZU nu este despre artiștii care cântă live în studioul Radio ZU. Marea Unire ZU este despre sentimentele care se nasc în sufletul fiecărui român din lume. Și aceste sentimente, odată stârnite, nu pot fi oprite. Pentru că ce unește ZU, nu dezbină nimeni!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate