Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2023: Paula Seling cântă un colaj de cântece din folclor

Marea Unire ZU 2023: Paula Seling cântă un colaj de cântece din folclor

Un colaj din folclor este un pansament pentru dor, de ziua noastră, a românilor.

După ce și-au unit pentru prima oară vocile, sub culorile Radio ZU, Surorile Osoianu și Paula Seling se despart doar pentru ca cea din urmă să ne (în)cânte cu un colaj de cântece din folclor, precum și unul compoziție proprie, toate având ca temă singurul sentiment specific românesc și intraductibil în vreo altă limbă: dorul.

Pentru că atunci când serbăm unitatea, ”pârdalnicul” de dor se face simțit și mai tare. Dorul de părinți, de copii, de frați, de prieteni, plecați după un trai mai bun sau țintuiți în diverse locuri, fără posibilitatea de a fi alături de cei dragi, acasă.

Radio ZU îi unește pe toți cei care astăzi nu pot fi împreună. Iar ce unește ZU, nu dezbină nimeni! Fii parte din #MareaUnireZU!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate