Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2022 | Olguța Berbec cântă LIVE un colaj de muzică populară

Marea Unire ZU 2022 | Olguța Berbec cântă LIVE un colaj de muzică populară

Olguța Berbec e „fata cu danțul” și cu voia bună de la Marea Unire ZU 2022

 
De 12 ani, Marea Unire ZU aduce împreună muzica românească din toate timpurile și unește artiștii din generația nouă cu artiștii din generația veche.
La această ediție, păstrăm același mesaj: „Ce unește ZU nu dezbină nimeni”. Dar aducem artiști noi. Cum ar fi Olguța Berbec.

Artista de muzică populară a adus danțul, un joc specific Mehedințului de munte, la Marea Unire ZU 2022.

Olguța Berbec a unit piese din repertoriul ei („Măriuță”, „Eu-s fata cu danțul”) cu piese de la alți artiști („Acasă-i România” - Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov, „La omul care mi-i drag” - Ansamblul etnofolcloric Plăieșii) și a ieșit un colaj de cântece care ne-a scos la dans.

Hai cu noi la parada muzicii românești!

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On AirVisual RadioInstagramFacebookYouTubeTikTok) și pe ZU TV. 


Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Guz, Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță, Smiley și Răzvan Fodor, Mandinga, Connect-R și Johny Romano, Olguța Berbec, Taraful Cleante și Diana Matei își unesc vocile la Marea Unire ZU 2022. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate