Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2022 | Andrei Bănuță, Matteo și Damian Drăghici cântă LIVE noua lor piesă, „Țară, țară”

Marea Unire ZU 2022 | Andrei Bănuță, Matteo și Damian Drăghici cântă LIVE noua lor piesă, „Țară, țară”

Azi, avem liber la distracția care a devenit tradiție: Marea Unire ZU!


De Ziua României, dăm play veseliei! Dar liniștim și dorul de țară pentru cei plecați afară. Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță au cântat la Morning ZU noua lor piesă, „Țară, țară”. O rugăciune a celor care sunt plecați departe de casă.

„Simt că e mai mult decât o piesă, e o rugăciune. Românii sunt cei mai descurcăreți și puternici oameni. Asta e piesa noastră! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla în lumea asta mare!”, acesta e mesajul lui Andrei Bănuță pentru această zi specială.

Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță își unesc vocile la Marea Unire ZU 2022, pentru toți românii din țară și de peste hotare. România, știm că ești gata de cântare! Dă volumul mai tare!

La mulți ani, România!

Stai cu ochii și cu urechile pe Radio ZU (On AirVisual RadioInstagramFacebookYouTubeTikTok) și pe ZU TV. Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea, Guz, Damian Drăghici, Matteo și Andrei Bănuță, Smiley și Răzvan Fodor, Mandinga, Connect-R și Johny Romano, Olguța Berbec, Taraful Cleante și Diana Matei își unesc vocile la Marea Unire ZU 2022. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate