Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2020: Fuego cântă unele dintre cele mai iubite cântece românești

Marea Unire ZU 2020: Fuego cântă unele dintre cele mai iubite cântece românești
Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Este genul de interpret care, înainte de pandemie, umplea săli de spectacole fără să facă eforturi.

Muzica de suflet pe care o cântă ajunge direct la inimile românilor de peste tot. Literă de lege în parcursul lui profesional i-au fost învățăturile pe care le-a primit de la mama lui: „Mama îmi spunea întotdeauna: „Cipri (familia așa îmi spune), când o să ajungi departe și o să te uiți în urma ta, să nu-ți fie rușine de ce ai făcut în profesia ta, să fii demn. Tot timpul sunt cu gândul la aceasta replică – să fii demn!”.
 
Acestea sunt sfaturile pe care le-a purtat artistul în gând și în inimă și la spectacolul Marea Unire ZU 2020, cel mai mare concert din pandemie.

De Ziua Națională, fii gata de dans!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate