Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2020: Fuego și Lidia Buble cântă împreună „Of, inimioară”

Marea Unire ZU 2020: Fuego și Lidia Buble cântă împreună „Of, inimioară”
De 1 decembrie, Radio ZU a reușit să aducă pe scena celui mai mare concert al anului un cuplu-bombă din muzica românească: Lidia Buble și Paul Surugiu-Fuego.
Invitați să facă un duet în cadrul celui mai mare concert din pandemie, cea de-a 10-a ediție „Marea Unire ZU”, Lidia Buble și Fuego au reușit să impresioneze pe toată lumea cu o interpretare de excepție a uneia dintre cele mai iubite piese românești din toate timpurile, „Of, inimioară".  

Lidia Buble a făcut o mărturisire de senzație în timpul filmărilor pentru Marea Unire ZU, ediția 2020. Artista a găsit momentul potrivit să mărturisească în fața camerelor care sunt sentimentele pe care le are pentru Paul Surugiu – Fuego.

„Nu mai pot după el, îl iubesc! Când intră într-o încăpere se face lumină! Paul este extraordinar! Îl ador!”, i-a declarat Buble lui Adi Mihăilă `The Hitman`.
 
Asta iese atunci când Fuego și Lidia Buble își unesc forțele pentru România, pentru a crea ceva care să rămână pe mai departe.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate