Live

ZU IS YOU

Marea Unire ZU 2020: Spike și Andia cântă „Salcâmii” cu un invitat surpriză

Marea Unire ZU 2020: Spike și Andia cântă „Salcâmii” cu un invitat surpriză
Artist fenomen al anului 2019, din punctul multora de vedere, Spike lansează manifest după manifest, piese pe care dacă le asculți atent, rapid te „montează” în actualitatea românească. Este suficient să ascultăm „Manele, manele”, „Salcâmii”, „Rockstar” sau, mai noua, „Paparude”, ca să ne dăm seama că muzica produsă de el este mai mult decât un ritm, este un vibe, o stare, o trăire.
 
Spike și Andia au urcat pe scena, „Marea Unire ZU” cu un moment care li se potrivește mănușă. Păstrează perfect antiteza stilului său, cu acest lucru fiind cucerit marele Tudor Gheorghe care a acceptat să-i încredințeze opera lui și să-i fie alături pe momentul surpriză pregătit pentru cel mai mare concert din pandemie.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate